Link building (SEO) | Host.bg
 
*HOST (*4678)
денонощно
 
 

Други услуги от Host.bg

Услугите се изпълняват от партньори на Host.bg

Цена от Host.bg
при поръчка на хостинг

Редовна цена

SEO одит

Анализ на сайта

Описание:

За всяка успешна SEO кампания е задължително да се стартирате със SEO одит на вашия уебсайт. Той ще ви помогне да анализирате състоянието на вашия уебсайт и какво може да промените, за да се позиционира по-добре при търсене в търсачки, като Google. SEO одитът включва изследване на моментното състояние на сайта, скорост на зареждане, структурата и грешки в кода, мета описанията и таговете, вътрешните и външни линкове, текстовете и снимките на сайта.

30.00 лв.
с ДДС
50лв.
с ДДС

Създаване на Google Sitemap

XML карта на сайта

Описание:

Google Sitemap е фундаментален елемент от вашия сайт и оптимизацията му за търсещите машини (SEO). Google Sitemap или XML Sitemap (карта на сайта) съдържа списък на всички адреси от вашия сайт (URL), които съществуват. Това спомага на търсачките, като Google, Bing, Yahoo и др. да индексират цялото съдържание на сайта ви. Освен това, всеки един адрес в картата на сайта съдържа специфична информация, която спомага на търсачките да разберат, кога последно е променяно определено съдържание в сайта.

10.00 лв.
с ДДС
15лв.
с ДДС

Регистрация в търсачки

Регистрация в най-известните търсачки

Описание:

Знаят ли най-популярните световни търсачки за съществуването на вашия сайт? За да попаднат страници от него сред резултатите от търсачките трябва най-напред те да научат за тях. Независимо дали вашият сайт е от скоро или съществува отдавна, няма никаква гаранция кога и дали той ще бъде намерен от важните за вас търсещи машини. И точно това вие можете да си осигурите и да привлечете силата на Гугъл, Яху, Яндекс и още световни и локални търсачки на своя страна.

24.00 лв.
с ДДС
30лв.
с ДДС

Персонален Link Building

Регистрация в директории:

  • 35 линка от български директории

Описание:

Ръчна регистрация на вашия сайт в български директории и изграждане на до 35 качествени външни връзки към вашия уебсайтсайт от български директории. Крайният резултат е популяризация на вашия уебсайт в интернет и по-добро позициониране в Google. Услугата е част от offpage оптимизацията за търсещите машини.

54.00 лв.
с ДДС
69лв.
с ДДС

Бизнес Link Building

Регистрация в директории и бизнес каталози:

  • 35 линка от български директории
  • 15 линка от най-известните бизнес каталози
  • Създаване на запис за добавяне в DMOZ

Описание:

Ръчна регистрация на вашия сайт в до 35 български директории, до 15 бизнес катоалози и изграждане на качествени външни връзки към вашия уебсайтсайт. Крайният резултат е популяризация на бизнеса ви в интернет и по-добро позициониране в Google. Услугата е част от offpage оптимизацията за търсещите машини.

78.00 лв.
с ДДС
94лв.
с ДДС

Създаване на профил в Google My Business

Бизнес профил в Google

Описание:

Вашият бизнес-профил в Google ще съдържа най-важните данни за: вашата дейност, начини за връзка, работно време, предлагани стоки и услуги, интерактивна карта за местонахождението на вашия бизнес, снимки, видеопрезентации, отзиви на ваши клиенти и др. допълнителна информация желаете да включите. Търсачката показва бизнес-профилите, заедно с карта на местонахождението винаги на първа страница в началото на списъка, превръщайки профилите на бизнес обектите в своеобразен акцент.

120.00 лв.
с ДДС
150лв.
с ДДС

Регистрация в социални мрежи

Регистрация в български социални мрежи:

  • 15 линка от български социални мрежи

Описание:

Ръчна регистрация на вашия сайт в български социални мрежи и изграждане на до 15 качествени външни връзки към вашия уебсайтсайт. Крайният резултат е популяризация на вашата услуга/продукт и по-добро позициониране в Google. Услугата е част от offpage оптимизацията за търсещите машини

30.00 лв.
с ДДС
50лв.
с ДДС
Поръчай
ПОРЪЧАЙ