Хостинг

Бърз и надежден, изцяло SSD хостинг за вашия сайт
Старт Хост
Най-подходящ за личен блог или сайт
–50% от 15.75 лв./мес.*
7.75 лв./мес.
за първата година
 • 15 GB пространство
 • Сървърна мощ x 1
 • Всичко на SSD
 • Неограничен брой пощи
 • 1 Backup
Про Хост
Най-подходящ за фирмен сайт
–52% от 26.75 лв./мес.*
12.75 лв./мес.
за първата година
 • 50 GB пространство
 • Сървърна мощ x 3
 • Всичко на SSD
 • Интелигентна SPAM защита
 • Неограничен брой пощи
 • 3 Backup + Professional Restore
Супер Хост
Най-подходящ за нови електронни магазини
–49% от 47.25 лв./мес.*
23.75 лв./мес.
за първата година
 • 150 GB пространство
 • Сървърна мощ х 6
 • Всичко на SSD
 • Интелигентна SPAM защита
 • Инструменти за ускоряване
 • Неограничен брой пощи
 • 5 Backup + Professional Restore
*Отстъпката от месечната цена на хостинг плана, която получавате при поръчка на нов хостинг план за 12 месеца. Цените за подновяване след първата година са посочени в таблицата по-долу, както и във вашия клиентски профил.
*Посочените цени са в лева с 20% ДДС
Предимства
Изцяло SSD
ALL SSD (Solid-State Drive) технологията позволява сайтът ви да се зарежда и функционира значително по-бързо от старите (механични HDD) дискове – за голяма ефективност и по-добра индексация в търсачките.
Неограничен трафик
Host.bg предлага неограничен трафик на всички хостинг планове, за безпроблемната работа на вашите уеб проекти.
Сигурност и защита
Двойната мрежова осигуреност и редица системи за сървърна защита предпазват вашите сайтове от опасностите на мрежата във всеки един момент.
Безплатен SSL
SSL сертификатът вече е задължителен за всеки един сайт – Host.bg ви предоставя безплатно AutoSSL сертификат с всеки хостинг план.
BackUp
Ние пазим вашите сайтове - в случай че нещо се обърка или ако просто сте размислили за последните промени по сайта си. Възстановете предишното състояние с един клик.
HTTP/2
Благодарение на HTTP/2 протокола, браузърите ще зареждат съдържанието на вашия сайт много по-бързо.
PHP 8.0
Най-новата версия на PHP е налична на нашите сървъри и с нея можете да ускорите зареждането на вашия сайт значително спрямо PHP 5.x.
cPanel
Удобен контролен панел с много възможности – на едно място и с един клик.
24/7 Денонощна техническа поддръжка
Техническата поддръжка на Host.bg е винаги насреща, за да отговори на вашите въпроси и да ви съдейства.
99.9% Uptime
Надеждна услуга без прекъсвания – благодарение на мрежовата осигуреност, сървърните защити и постоянното наблюдение на всички системи , вашият сайт ще бъде винаги онлайн.

Основни характеристики:

Характеристики
Старт Хост
Про Хост
Супер Хост
СуперСтарт
СуперПро
СуперХостинг
cPanel/Linux/PHP/MySQL

Получавате удобeн контролен панел за лесно управление на вашите сайтове и пощи и достъп до MySQL и различни версии на PHP, което гарантира коректната работа на сайтовете.

+
+
+
Брой пощенски кутии (POP3, IMAP, SMTP)

Създавате и управлявате лесно пощенски кутии или имейл акаунти без ограничения в техния брой (напр. аdmin@mysupersite.com, office@mysupersite.com, yourname@mysupersite.com и др.).

неограничен за всички планове
неограничен за всички планове
неограничен за всички планове
Включена SPAM защита

Всеки план притежава включена SPAM защита. При интелигентната SPAM защита Вие обучавате системата на база Вашите действия - маркиране на писма като SPAM или блокиране на имейли.

стандартна
интелигентна
интелигентна
Премиум защита от SPAM и вируси

Премиум защитата е супер интелигентна, защото автоматично филтрира всяко входящо съобщение и Ви доставя само 100% надеждни имейли. Защитете максимално имейл комуникацията си от SPAM имейли, вируси, зловреден софтуер и опити за фишинг.

ново
45 лв./год. за всички планове
45 лв./год. за всички планове
45 лв./год. за всички планове
Всичко на SSD

Благодарение на ALL-SSD технологията, интегрирана на нашите сървъри, сайтовете се зареждат до 10 пъти по-бързо от тези, разположени на обикновени HDD дискове.

ново
+
+
+
Дисково пространство

За всеки план ще можете да използвате зададения размер дисково пространство със съответния брой файлове, директории и писма в електронните пощи, разположени на него.

15 GB
90,000 файла
50 GB
180,000 файла
150 GB
270,000 файла
Посещения на месец

Приблизителен брой месечни посещения на сайта, при оптимално използване на хостинг плана.

~ 12,000
~ 36,000
~ 100,000
Месечен трафик

Трафикът от и към целия хостинг акаунт.

неограничен за всички планове
неограничен за всички планове
неограничен за всички планове
Оперативна памет (RAM)

Заделен размер на оперативна памет, която се използва изцяло за нуждите на сайта.

1 GB памет (RAM)
1 GB памет (RAM)
2 GB памет (RAM)
Безплатно конфигуриране

До няколко минути след активиране на поръчката, ще можете да качите или създадете сайт или пощенски кутии през вашия контролен панел cPanel.

+
+
+
Backup на отделни сървъри (системен архив)

Вашата информация е защитена и може да бъде възстановена от архив по всяко време в случай на необходимост. При различните планове генерираме до три, пет или седем Backup копия седмично.

до 3/седмица
до 5/седмица
до 7/седмица
Лесно и бързо възстановяване на Backup (архив)

Можете да генерирате, сваляте и възстановявате съдържание от вече генерирани архиви само с един клик през Backup Manager by SuperHosting. Това е специално разработен плъгин, който ще откриете в контролния панел cPanel.

+
+
+
Professional Restore

Нашите специалисти ще извършат детайлно ръчно възстановяване на съдържанието на вашия сайт от архив, до неговата безотказна работа.

+
+
+
Инсталация на над 350 скрипта със Softaculous

Инсталирайте с няколко клика WordPress, Joomla!, Drupal и още над 350 приложения чрез Softaculous! Softaculous е библиотека от приложения, която ще откриете в контролния панел (cPanel) на хостинг акаунта.
Още информация за Softaculous

+
+
+
WordPress мeниджър

Управлявайте бързо и лесно вашия WordPress сайт чрез специално създадения от нас cPanel плъгин WordPress Manager by SuperHosting. С него инсталирате WordPress с няколко клика, проверявате нивото на сигурност на вашия сайт, ускорявате неговото зареждане, възстановявате информация от бекъп и др.

ново
Light
Full
Full
HTTP/2

HTTP/2 е най-новата версия на протокола HTTP, благодарение на която браузърите зареждат съдържанието на сайтовете много по-бързо. Всеки от плановете поддържа HTTP/2, а с тях посетителите на вашия сайт ще зареждат всяка страница много по-бързо.

+
+
+
SuperCache ускорител

SuperCache e инструмент, с който ще ускорите зареждането на вашия сайт като с магическа пръчка! Това е уеб ускорител, който кешира динамичното и статичното съдържание на сайта ви. Кеширането се извършва на ниво уеб сървър. Веднъж кеширана, дадена страница ще се зареди много по-бързо на всички бъдещи посетители на сайта!

ново
-
-
+
Ускоряване на сaйтове с Redis

Redis е кеширащ модул, който се използва за ускоряване на динамични уеб сайтове. Активирайте Redis от вашия контролен панел cPanel, меню Redis Manager by SuperHosting.

Вижте възможностите за преминаване към по-висок план в cPanel.
+
+
По-бърз сайт с Memcached

Ускорете зареждането на вашия сайт до няколко пъти с Меmcached! Memcached е кеширащ модул, който се използва за ускоряване на работата на динамични уеб сайтове. Активирайте го във вашия контролен панел cPanel, меню Memcached Manager by SuperHosting.

Вижте възможностите за преминаване към по-висок план в cPanel.
+
+
Управление на Git Repositories

Поддържайте различни версии на сайтa си с Git Repositories в хостинг акаунта. Създаването и управление на Repository е възможно както от команден ред, така и от контролния панел. Ще имате пълна история на промените и ще можете с екипа Ви да разработвате допълнителни функционалности във Вашия сайт. Съвместната работа по сайта с Git е по-лесна от всякога.

ново
-
+
+
MySQL v.5.7 (MariaDB v10.6), PostgreSQL бази данни

MySQL, MariaDB и PostgreSQL са системи за управление на бази данни (СУБД). Параметърът показва допустимия брой бази данни за един хостинг акаунт.

50
500
1000
PHP версии 8.3 - 5.2

PHP е популярен програмен език, с който можете да създавате интерактивни и динамични уебсайтове. Поддържайки различни версии на PHP, осигуряваме необходимата версия за коректаната работа на PHP базирани системи като WordPress, Joomla!, Drupal и др.

+
+
+
Python 3.11 - 2.7

Python е популярен програмен език, с който можете да създавате интерактивни проекти. Поддържайки различни версии на Python, осигуряваме необходимата версия за коректната работа на Python базирани структури като Django.

Вижте възможностите за преминаване към по-висок план в клиентския ви профил.
+
+
Node.js 6 / 8 / 9 / 10 / 11 / 12 / 14 / 16 / 18 / 19 / 20

Node.js е най-популярното приложение, създаващо среда за изпълняване на JavaScript код на сървъра. Поддържайки различни версии на Node.js осигуряваме необходимата версия за коректната работа на приложенията, създадени с Express.js или други framework JS технологии.

Вижте възможностите за преминаване към по-висок план в клиентския ви профил.
Вижте възможностите за преминаване към по-висок план в клиентския ви профил.
+
Perl, C++

Perl и C++ са сред най-разпространените програмни езици, с помощта на които се изграждат статични и динамични уебсайтове и CGI скриптове.

+
+
+
Допълнителни сайтове (Add-on домейни)

Add-on домейните позволяват разполагането на повече от един уеб сайт на един хостинг акаунт. Всички уеб сайтове споделят параметрите на един хостинг акаунт - дисково пространство, трафик, процесорно време и т.н.

При план СуперСтарт можете да разположите само един сайт в хостинг акаунта. Вижте възможностите за преминаване на по-висок план във вашия клиентски профил.
50
150
Брой поддомейни (Subdomains)

Поддомейнът е част от името на домейн, което се поставя пред главния домейн и се разделя с точка от него. Пример: домейн - superhosting.bg, поддомейн - blog.superhosting.bg.

200
неограничен
неограничен
Брой паркирани домейни

Паркиран домейн е термин, който означава насочване на няколко домейн имена към един и същи уебсайт.

30
неограничен
неограничен
Брой FTP потребители

Брой потребители, които имат FTP достъп до хостинг акаунта (възможност за прехвърляне на файлове между персонален компютър и хостинг акаунта през FTP клиент, напр. FileZilla).

50
500
неограничен
SSH

SSH (Secure shell) е протокол, който се използва за администриране и изпълняване на команди на отдалечен сървър. SSH предоставя високо ниво и сигурност при комуникация. За да се осъществи връзка посредством SSH, се ползва конзола - SSH Client.

-
безплатно при заявка
безплатно при заявка
Самостоятелен IP адрес

При заявка акаунтът може да бъде прехвърлен на самостоятелен, реален, статичен IP адрес.

12.00 лв./ месец
12.00 лв./ месец
12.00 лв./ месец
Поддръжка на SSL сертификати

SSL сертификатът повишава доверието на потребителите, като им предоставя сигурна, криптирана (https://) връзка при въвеждането на конфиденциална информация.

+
+
+
Безплатно преместване от друга компания

Предлагаме безплатна миграция на сайта, пощата и цялата информация от друга компания към нов хостинг акаунт при нас. Ще Ви съдействаме за всички настройки и избора на подходяща услуга.
За миграции и технически реорганизации на съдържание в хостинг акаунт или между съществуващи акаунти можем да предложим експертно съдействие. Цената е 250 лв. с ДДС на сайт.
След заявка на услугата, специалистите ни се свързват с Вас, уточняват всички детайли и извършват реорганизацията прецизно и без загуба на данни.

+
+
+
Период за отказ от услуга (с връщане на заплатената сума)

Имате възможност да се уверите в качеството на услугата и в случай че тя не отговори на очакванията ви, ние ще върнем заплатената сума.

30 дни за всички планове
30 дни за всички планове
30 дни за всички планове

Отстъпки и подаръци:

При поръчка на хостинг план можете да се възползвате, както от атрактивна отстъпка при избор на период по-дълъг от 1 месец, така и от допълнителни бонуси и подаръци, в зависимост от избрания хостинг план и период.

Характеристики
Старт Хост
Про Хост
Супер Хост
СуперСтарт
СуперПро
СуперХостинг
Регистрация в търсачки и портали

Регистрация на уебсайт в най-популярните 30 български и международни търсачки и портали.

49.00 лв.
49.00 лв.
49.00 лв.
Безплатен SSL сертификат GoGetSSL Domain SSL за 12 месеца

Осигурете защитена криптирана връзка между уеб браузъра и уеб сървъра за вашия сайт! GoGetSSL Domain SSL е базов SSL сертификат с валидация по домейн. Бързо издаване и лесна инсталация.

-
-
+

Имейл характеристики:

Характеристики
Старт Хост
Про Хост
Супер Хост
СуперСтарт
СуперПро
СуперХостинг
Уеб мейл Roundcube

Можете да проверявате пощенските си кутии по всяко време, както през инсталиран на вашия компютър софтуер (имейл клиент), така и през интернет чрез уеб мейл, като на разположение e уеб мейл клиента - RoundCube с поддръжка на български език.

+
+
+
SPAM филтър с възможност за настройка

За всяка създадена кутия можете да активирате SPAM филтъра SpamAssassin, както и да го настроите, така че да филтрира писмата според вашите нужди и критерии.
Още информация за активирането на SPAM филтър

+
+
+
SPAM защита

За всеки имейл има активирана SPAM защита. При интелигентната SPAM защита е внедрена самообучаваща се система, която подобрява в пъти предпазването от SPAM съобщения.

стандартна
интелигентна
интелигентна
Поддръжка на iPhone, iPad, Android телефони и таблети, Windows Phone и др.

Можете да изпращате и получавате електронни писма от мобилни устройства като iPhone, iPad, Android телефони и таблети, Windows Phone и др.
Android – Имейл настройки
iPhone - Имейл настройки

+
+
+
Настройване на автоматичен отговор

Настройте бързо и лесно автоматичен имейл, който ще се изпраща като отговор на всеки получен имейл във ваше отсъствие.
Още информация за създаване на автоматични отговори

+
+
+
Създаване и управление на филтри

В контролния панел cPanel можете да създавате различни имейл филтри, чрез които входящите писма ще се групират спрямо посочените критерии.
Още информация за създаване и управление на филтри

+
+
+
Пренасочване на имейл адрес

През контролния панел cPanel можете да създавате допълнителни пренасочвания на имейл адреси, ако например искате да получавате копие от входящата поща и на допълнителен имейл адрес.
Още информация за пренасочване на имейл адрес

+
+
+
IMAP

IMAP (Internet Message Access Protocol) се използва за проверка на имейл от имейл клиент, като получените електронни писма не се изтеглят на устройството, от което се проверява пощата, а се четат и управляват директно на сървъра.

+
+
+
POP3

POP3 (Post Office Protocol 3) се използва за проверка на електронна поща, като писмата се изтеглят от сървъра и съхраняват на устройството, от което се проверява пощата. Възможно е да се направи допълнителна настройка, така че копия на писмата да се съхраняват паралелно и на сървъра.

+
+
+
SMTP

SMTP (Simple Mail Transfer Protocol) се използва за изпращане на електронни писма.

+
+
+
Поддръжка на криптирана (SSL) връзка за проверка на пощата

Можете да използвате своята поща през сигурна, криптирана (SSL) връзка и така кореспонденцията ви да бъде максимално защитена.

+
+
+
Пощенски списъци (мейлинг листи)

Можете лесно да създадете списък от имейл адреси, например team@mysupersite.com, като всяко съобщение, изпратено до адреса на списъка (team@mysupersite.com), се препраща до всички включени имейл адреси.

1
5
20

Безплатни уеб приложения със Softaculous:

В контролния панел (cPanel) на хостинг акаунта ще намерите библиотеката от скриптове (Softaculous). Softaculous ви дава възможност само с няколко клика на мишката да инсталирате в акаунта си повече от 350 различни уеб приложения, сред които CMS системи (Joomla, Drupal, WordPress и др.), електронни магазини (PrestaShop, Magento, OpenCart и др), форуми, галерии, ERP системи и т.н.

Характеристики
Старт Хост
Про Хост
Супер Хост
СуперСтарт
СуперПро
СуперХостинг
WordPress

WordPress e най-популярната безплатна платформа за създаване на сайтове и блогове. Създаването и поддържането на сайт с WordPress е достъпно дори за хора без голям опит в работата с уеб технологии.

+
+
+
Joomla

Изграждането на Joоmla! сайт е бързо и лесно. Изисква се познаване на терминологията и структурата в администрацията на платформата.

+
+
+
Magento

Magento е система за създване и управление на съдържание на онлайн магазини. За да изградите електронен магазин с Magento, са нужни по-задълбочени технически познания. Използва се за големи магазини с много на брой артикули.

+
+
+
OpenCart

OpenCart е платформа с отворен код за създаване на електронни магазини. С нея лесно можете да изградите мултипродуктов онлайн магазин.

+
+
+
Drupal

Drupal е „developer-friendly“ платформа за изграждане на уебсайтове, т.е тя е създадена да улесни работата на програмистите. За работа с нея се изискват базови познания по PHP и HTML.

+
+
+
Moodle

Moodle е система за онлайн обучения. Тя дава възможност за управление на курсове и програми. Не изисква инсталиране на допълнителен софтуер от потребителя.

+
+
+
SugarCRM

SugarCRM е система за управление на клиенти. Функционалностите на SugarCRM включват автоматизация на продажбите, маркетингови кампании, поддръжка на клиенти, Social CRM, отчитане и други.

+
+
+
MediaWiki

MediaWiki e уики базирана софтуерна система за организиране и управление на съдържание. Подходяща е за обобщаване, структуриране и споделяне на знания и информация.

+
+
+
PrestaShop

PrestaShop е CMS платформа, с която можете да изградите уебсайт за електронна търговия.

+
+
+
phpMyAdmin

PhpMyAdmin е приложение, достъпно от контролния панел cPanel, чрез което се осъществява управление на MySQL базите данни в хостинг акаунта.

+
+
+

Система за сигурност и защита:

Характеристики
Старт Хост
Про Хост
Супер Хост
СуперСтарт
СуперПро
СуперХостинг
DDoS защита

Системата за защита от DDoS предпазва хостинг услугите на цялата инфраструктура на мрежово ниво. Тя запазва нормалната работа на сайтовете, като неутрализира 95% от познатите типове DDoS атаки.

ново
+
+
+
24/7 мониторинг за опити за неоторизиран достъп до пощенски кутии

Разработена е система за мониторинг, която 24/7 следи и прихваща опити за неоторизиран достъп на трети лица до пощенските кутии, намиращи се в хостинг акаунта.

+
+
+
Защита на пощенски кутии

Ако недоброжелател или бот се опитва да налучка парола и да влезе в чужда поща, има голяма вероятност да не успее. Разработена от нас система спомага да се предотвратят опитите за нерегламентиран достъп до клиентските пощенски кутии с цел злоупотреба с данни и изпращане на SPAM съобщения.

+
+
+
Защита от SPAM мнения и коментари

Нашата системата спомага да се предотвратят опитите за публикуване на нерeгламентирано (SPAM) съдържание под формата на мнения и коментари в блогове, форуми и всички сайтове, в които се допуска публикуване на съдържание от потребители.

+
+
+
Защита на WordPress, Joomla! и други CMS базирани сайтове

Системата ни за сигурност включва и предотвратяване на опитите за неоторизиран достъп до административната част на най-популярните CMS платформи като WordPress, Joomla!, OpenCart, Drupal и др.

+
+
+
Защита от пробиви в сигурността (хакване) на сайта

При нас вашият уебсайт е защитен от действия, целящи неговото компрометиране, чрез използване на често допускани грешки и пролуки в сигурността.

+
+
+
Изчистване на зловреден код от хакнати сайтове

Ако поради някаква причина клиентски сайт бъде компрометиран, ние ще засечем и премахнем злонамерения код в него. И след това ще подобрим системата за сигурност, така че този или друг сайт да не може да бъде засегнат по същия начин.

+
+
+

cPanel инструменти:

Характеристики
Старт Хост
Про Хост
Супер Хост
СуперСтарт
СуперПро
СуперХостинг
Хостинг панел cPanel

Да създадете сайт и електронни пощи е лесно с контролния панел cPanel. Той е разработен така, че дори и потребители без технически познания да могат да управляват своите уеб проекти. За по-голямо удобство го преведохме и на български език.

+
+
+
Отложено стартиране на задачи (Cron Jobs)

Cron Jobs е автоматизиран процес за стартиране на определени задачи и процеси. Чрез него можете да задавате време за изпълнение на даден процес, както и да настройвате период за повторение на изпълнението на процеса (напр. Изпращане на бюлетин всеки ден в даден час).
Още информация

+
+
+
Файлов мениджър

През файловия мениджър можете да качвате, сваляте, изтривате, променяте права на файлове и др., директно на сървъра през контролния панел (cPanel).

+
+
+
Редактор на файлове (HTML, PHP и др.)

Редакторът на файлове ви позволява редакция на съдържанието на файловете директно на сървъра през контролния панел cPanel.

+
+
+
Оптимална работа на PHP с FastCGI

Повишете производителността и ускорете работата на сайта с FastCGI протоколa за обработка на скриптове на различни програмни езици.

+
+
+
Ускоряване на PHP с Opcache

Opcache e кеширащ модул, чрез който се ускорява работата на PHP скриптовете. Чрез кеширане на PHP скриптовете не се налага те да се изпълняват при всяка заявка, а само веднъж, след което резултатът се запаметява най-често в оперативната памет и се предоставя при следващи заявки за изпълнение на същия скрипт.

+
+
+
Поддръжка на различни PHP модули

На нашите сървъри се поддържат различни PHP модули, които могат лесно да се активират през контролния панел (cPanel) -> "PHP Manager by SuperHosting".
Вижте списък с поддържаните PHP модули

+
+
+
Настройки на PHP директиви

През удобен интерфейс можете да променяте настройки на PHP (PHP директиви). Подбрани са най-често ползваните директиви спрямо избраната версия на PHP.

+
+
+
Лесна редакция на PHP.INI

Можете сами да редактирате PHP.INI файла в хостинг акаунта, така че настройките да отговарят в най-голяма степен на потребностите на приложенията.

+
+
+
Статистики за посещения на сайта

В контролния панел cPanel можете да следите посещенията на сайта, реализирания трафик, индексирането на сайта от търсачките и много други.

+
+
+
MIME типове

MIME типовете (MIME types) дават информация на браузърите как да обработят файлове с определени разширения, такa че сайтът да се зареди коректно. Например text/html mime тип отговаря на .htm, .html, и .shtml разширения.

+
+
+
Следене на активните сървърни процеси

През потребителски интерфейс можете да следите и контролирате активните сървърни процеси за конкретен хостинг акаунт. Много полезна опция при разработване и диагностициране на сайта.

+
+
+
Статистики за потреблението на сървърни ресурси

През потребителски интерфейс можете да следите статистиките за изразходваните от акаунта сървърни ресурси - процесорно натоварване, използване на оперативна памет и брой процеси. Много полезна опция при диагностициране на работата на сайта.

+
+
+
Интерфейс за лесно следене на броя файлове и директории (inodes)

Следенето и поддръжката на системния параметър Inodes дава възможност за безпроблемно генериране на архиви и поддържа добра производителност на файловата система. Това води до бързина в зареждането и работата на сайтовете.

+
+
+
Отдалечен сигурен достъп до базите данни

За по-лесна администрация на базите данни, разположени в хостинг акаунта, се поддържа възможност за отдалечен достъп чрез сигурна VPN връзка.

+
+
+

Разширени системни параметри:

В таблицата можете да видите сървърните ресурси, които според съответния хостинг план могат да ползват приложенията, разположени на хостинг акаунта.

Характеристики
Старт Хост
Про Хост
Супер Хост
СуперСтарт
СуперПро
СуперХостинг
Процесорно време (за месец):

Допустимото процесорно време (CPU), което приложенията, разположени в един акаунт, могат да изразходват за своята работа. (1 мин. = 100% натоварване на 1 процесорно ядро за 1 мин.)

900 минути
3300 минути
4800 минути
Apache паралелни връзки

Допустим брой едновременни връзки към уеб сървъра.

100 за всички планове
100 за всички планове
100 за всички планове
Fast CGI PHP процеси

Допустим брой едновременно изпълняващи се PHP процеси от всички ваши уеб приложения в един хостинг акаунт при използване на FastCGI протокол. Всеки един FastCGI процес може да обработва множество заявки.

15 за всички планове
15 за всички планове
15 за всички планове
Брой файлове/директории (INODES)

Допустим брой директории, файлове и сим линкове (symlinks), които могат да се разположат в един хостинг акаунт.

90 000
180 000
270 000
Размер на SQL база данни

Допустим размер на една SQL база данни.

до 1 GB за всички планове
до 1 GB за всички планове
до 1 GB за всички планове
Общ размер на пространството за бази данни

Общ размер на всички бази данни, разположени в хостинг акаунта.

до 1 GB
до 2 GB
до 4 GB
Брой таблици в база данни

Допустим брой таблици в една SQL база данни.

1000 за всички планове
1000 за всички планове
1000 за всички планове
MySQL брой заявки (за 1 час)

Допустим брой заявки към SQL сървъра за един астрономически час.

100 000 за всички планове
100 000 за всички планове
100 000 за всички планове
Брой паралелни SQL връзки

Допустим брой едновременни заявки към SQL сървъра, реализирани от един SQL потребител.

30 за всички планове
30 за всички планове
30 за всички планове
Брой изпращани имейли на час

Допустим брой електронни (e-mail) съобщения, които могат да се изпращат в рамките на един астрономически час. Всички хостинг акаунти се активират с настройка от 350 имейла на час от съображения за сигурност, като в клиентския профил е налична възможност за увеличаване.

до 350
до 1050
до 1400
Оперативна памет (RAM)

Заделен размер на оперативна памет, която се използва изцяло за нуждите на сайта.

до 1 GB
до 1 GB
до 2 GB
CloudLinux процеси

Допустим брой едновременно изпълняващи се процеси от един хостинг акаунт.

30
60
100
IO/IOPS

Скорост за изпълнение на Input/Output процесите или заявките към сървъра и отговорите, които се дават на тях.

12 MB/sec или 800 IOPS
20 MB/sec или 800 IOPS
30 MB/sec или 800 IOPS

Поддръжка:

Нашите клиенти получават най-доброто отношение и най-адекватното решение за преодоляване на трудностите, които срещат при управлението на своите уеб проекти. Вярваме, че техническа поддръжка означава решение и не правим компромис с това!

Характеристики
Старт Хост
Про Хост
Супер Хост
СуперСтарт
СуперПро
СуперХостинг
Ticket система (HelpDesk)
денонощна за всички планове
денонощна за всички планове
денонощна за всички планове
Поддръжка по имейл
денонощна за всички планове
денонощна за всички планове
денонощна за всички планове
Поддръжка по телефон
денонощна за всички планове
денонощна за всички планове
денонощна за всички планове
Поддръжка по чат

Поддръжка по чат

денонощна за всички планове
денонощна за всички планове
денонощна за всички планове

Цена за подновяване за една година:

Старт Хост
Про Хост
Супер Хост
СуперСтарт
СуперПро
СуперХостинг
Цена за подновяване
171.00 лв.
294.00 лв.
510.00 лв.
*Посочените цени са с включена отстъпка при подновяване за период от 12 месеца. Ако желаете да подновите услугата за по-кратък или по-дълъг период, влезте във вашия клиентски профил, меню Подновяване.
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.