Споделен уеб хостинг | Host.bg
 
*HOST (*4678)
денонощно
 
 
Premium WordPress от host.bg
Premium WordPress

Premium WordPress услугата на Host.bg ви позволява сами да създадете сайт със страхотен дизайн и качествено съдържание.
Изграждането на сайта става бързо и лесно с визуалния дизайн редактор.
За сайта имате на разположение изобилие от актуални premium (предварително платени) теми.
Необходимите функции са налични в premium добавките (плъгини), подбрани и активирани за вас, безплатно.
Premium WordPress работи с хипер бързи, изцяло SSD сървъри.

Цена
Персонален
Премиум
Бизнес
9.50* лв./м.
16.50* лв./м.
29.50* лв./м.
Затвори
Месечна такса лева лева лева
Месечна такса за услугата:
В цената е включен ДДС. Тя е валидна при закупуване на абонамент за 1 година. Цените за срок на абонамента от 1, 3 и 6 месеца можете да видите в страницата за поръчка.

Клиентите на Host.bg могат да ползват два вида отстъпки едновременно: за период на абонамента и за брой на закупените хостинг планове. Отстъпката за брой на хостингите се начислява върху цената с отстъпка за период.

Начини на плащане:

* С дебитна карта през ePay
* С кредитна карта през 2CheckOut
* С банков превод
* В касите на EasyPay НОВО
* С пощенски запис
* С наложен платеж
* В офиса на Host.bg
9.50* лв./м.
16.50* лв./м.
29.50* лв./м.

НОВО Лоялните клиенти на Host.bg се възползват от отстъпка при подновяване на годишния си абонаментен план за хостинг:

За план Персонален с 21% отстъпка – 9.50 лв./м.
За план Премиум с 26% отстъпка – 16.50 лв./м.
За план Бизнес с 31% отстъпка – 29.50 лв./м.

При заплащане за 1 месец.

10.8 лв./м. 18.95 лв./м. 34.2 лв./м.

При заплащане за 3 месеца.

10.50 лв./м. 18.50 лв./м. 33.50 лв./м.

При заплащане за 6 месеца.

10.20 лв./м. 17.95 лв./м. 32.50 лв./м.

При заплащане за 1 год.

9.5 лв./м. 16.5 лв./м. 29.5 лв./м.

При заплащане за 2 год.

9.20 лв./м. 15.95 лв./м. 28.45 лв./м.

При заплащане за 3 год.

8.9 лв./м. 15.4 лв./м. 27.35 лв./м.

При заплащане за 5 год.

8.60 лв./м. 14.85 лв./м. 26.30 лв./м.

При заплащане за 10 год.

8.30 лв./м. 14.25 лв./м. 25.20 лв./м.

За 3, 4 абонамента

5% 5% 5%

От 5 до 9 абонамента

10% 10% 10%

10 и повече абонамента

Партн. програма Партн. програма Партн. програма
Плъгини:
Затвори
Дизайнер на теми
Дизайнер на теми:
С Divi Builder получавате пълен контрол над съдържанието на вашият сайт или блог страница, както и пълна свобода в избора на тема. Приставката дава възможност за комбиниране и подреждане на темите, с оформление по избор. Прехвърлянето на съдържание от една уеб страница към друга също става бързо и лесно с copy и paste. DiviBuilder запазва действията при всеки лог, което прави достъпни undo или redo опциите по всяко време, дори и след натискане на бутона „Запази“.
 
 
 
Затвори
Кеш WP Rocket
Кеш WP Rocket:
WP Rocket се активира веднага след инсталация, без нужда от допълнително конфигуриране. Кеширането е основен фактор влияещ върху скоростта на зареждане, подобрява SEO резултатите и води до нарастване на конверсиите. С цел повишаване на скоростта WP Rocket редуцира големината на HTML, JavaScript и CSS файловете, и позволява зареждане на изображенията само, ако посетителят остане на страницата.
Затвори
Защита Akismet
Akismet :
Akismet е самоусъвършенстващ се спам филтър, който ефективно анализира данни от милиони сайтове и общности в реално време. Можете да разчитате на него за проверка на коментарите във вашият блог или сайт, за това дали те са спам или не. Същевременно всеки коментар има статус история, която дава възможност на администраторите да следят действията, които Akismet е предприел.
Затвори
Контакти 'Contact form 7'
Контакти 'Contact form 7':
Contact Form 7 може да управлява множество форми за контакт, като в допълнение дава възможност за гъвкаво и лесно персонализиране на формите и съдържанието на мейлите. Формата осигурява поддръжка на Ajax заявки, CAPTCHA, както и Akismet спам защита.
Затвори
Галерия NetGen
NetGen :
NextGen е подходящ за най-взискателните фотографи, художници и професионалистите в обработката на изображения. Той предлага система за цялостен мениджмънт на галерии с възможност за качване на група снимки, въвеждане на meta данни, добавяне,изтриване, сортиране, пренареждане и промяна на thumbnails и групови галерии в албуми и още много други функции. Двете напълно безплатни версии на NextGen осигуряват широк спектър от възможности за контролиране на размера, стила, времето за управление, Lightbox ефектите на изображенията и т.н.
Затвори
Google XML Sitemaps
Google XML Sitemaps:
Този плъгин е оценен, като един от най-добрите WordPress плъгини. Той ще генерира специален XML sitemap, който ще помогне на търсачките като Google, Bing, Yahoo и Ask.com да индексират по-добре сайтът ви. Sitemap индексът от своя страна, както името му подсказва позволява групирането на няколко sitemap карти в себе си и премахва ограничението от 50,000 URL адреса. Разширението поддържа всички видове WordPress страници, както и персонализирани URL адреси и известява всички големи търсачки всеки път когато се добави ново съдържание.
Затвори
Социални бутони Monarch
Социални бутони Monarch:
Този плъгин позволява добавяне на бутони към различните социални мрежи. Бутоните могат да бъдат използвани за директно споделяне на съдържанието на страницата ви или за пренасочване към вашият профил в социалните мрежи. Изборът на социални мрежи към който да бъдат добавени бутони зависи от типа на страницата и аудиторията в която искате да рекламирате. Monarch предлага възможност за добавяне на плаваща лента с бутони, която е един от най-ефективните и използвани методи. Освен това лентата може да бъде позиционирана на 5 различни локации, както над съдържанието/текста, в страни или под него и т.н.
Затвори
SEO оптимизация 'All in One'
SEO оптимизация 'All in One':
All in One представлява пакет от инструменти за подобряване на SEO оптимизацията на вашият WordPress сайт. Плъгина поддръжа следните инструменти:
 • XML Sitemap
 • Google AMP
 • Google Analytics
 • Канонични URLs
 • Автоматично известяване на търсачки, като Google и Bing за промени във вашият сайт
 • Nonce Security вграден в All in One SEO пакетът
 • Автоматично оптимизиране на заглавията ви
 • Автоматично генериране на Meta тагове
 • Избягване на дублирани съдържания
 • Опция за отказ на предложено заглавие и персонална настройука на Meta описанието и ключовите думи
 • Превод на 57 езика
Затвори
Многоезичност WPML
Многоезичност WPML:
Можете да използвате WordPress Multilingual Plugin за създаване на многоезични сайтове. С него можете да превеждате страници, постове, менюта, дори и текстове на теми. Препоръчително е да направите цялостен бекъп преди да използвате WPML, тъй като този плъгин мигрира всички данни и създава изцяло нов сайт.
Затвори
Мейлинг Mailchimp
Мейлинг Mailchimp:
WordPress Mailchimp ви помага да добавите посетителите на вашият сайт в Mailchimp лист. С негова помощ можете да създавате мейл кампании насочени към таргетирани групи от клиенти на база на техните предпочитания и покупки/разглеждания.
 
 
 
Затвори
Google Analytics
Google Analytics:
Google Analytics ви позволява да следите състоянието на сайта, за да определите кои страници са най-популярни/посещавани. Също така можете да следите състоянието на рекламната ви кампания, постигнатите резултати и каналите чрез които е достигнала до потребителите. Можете да избирате кои резултати са важни за вас и вашият бизнес, като изберете да получавате персонализирани анализи.
Затвори
Управление на сайтове Multisite
Управление на сайтове Multisite:
Multisite позволява инсталация на повече от един WordPress сайт, като различните сайтове изпозлват една и съща база данни за оптимизация на натоварването и пространството.
Затвори
Управление на акаунти ManagedWP
Управление на акаунти ManagedWP:
ManagedWP е инструмент за управление на WordPress сайтове. Пести време и усилия благодарение на автоматизирано управление от едно място, без да се налага да се логвате във всички сайтове по отделно. Плъгина позволява едновременен ъпдейт на всички уебсайтове и мениджмънт с един клик.
Хостинг параметри:
Затвори
SSD дисково пространство
SSD дисково пространство
Всички Premium WordPress сървъри са изцяло върху Solid State Disks – без компромиси
1 GB
1.5 GB
2 GB
Затвори
RAM памет
RAM памет:
За всяка Wordpress инсталация е осигурена RAM памет, гарантираща обслужването на операциите, свързани с хостинга - PHP и MySQL процеси, процеси на уеб сървъра и електронната поща. Host.bg създава допълнителна предпоставка за надеждната работа на вашия сайт с осигуряване на достъп до виртуална памет, която се изполва при изчерпване на конвенционалната, в случаи на инненадващи пикове в посещенията на сайта.
ПланФизическа паметФизическа + виртуална памет
Персонален1024 MB1280 MB
Премиум 1536 MB2048 MB
Бизнес2048 MB2816 MB
Затвори
Процесорни ядра
Процесорни ядра:
Производителността на вашия сайт зависи от процесорния ресурс, който хостинг сървърът предоставя на вашата инсталация. Всеки акаунт в Host.bg може да ползва минимум едно процесорно ядро изцяло, т. е. 100% от ресурса му. По-високите планове, Премиум и Бизнес, получават достъп до две ядра, с утилизация съответно 150% и 200%.
неограничен
неограничен
неограничен
Затвори
Месечен трафик
Месечен трафик:
При всяко посещение на вашия сайт се извършва трансфер на информация, който образува трафика. Трафикът се отчита на месечна база. При надвишаване на трафика за даден месец Host.bg НЕ спира сайта ви. Изпращането на файлове през FTP-програма или през файловия мениджър, ползването на контролния панел, влизането в пощенските кутии, както и изпращането на електронни писма НЕ се отчита като трафик.
неограничен
неограничен
неограничен
Затвори
Уеб базиран клиент ВХОД ПОТРЕБИТЕЛ ПАРОЛА
Уеб поща:
Освен с мейл програма, можете да използвате вашата поща през уеб, с помощта на браузър. Демоверсия на интерфейса на уеб пощата можете да разгледате тук.

Адрес: http://mail.hostbg.net/
Потребителско име: demo@mail.hostbg.net
Парола: demo
 
 
 
Затвори
Ежедневен backup
Ежедневен бекъп:
Host.bg създава резервни копия на вашите уеб сайтове и бази данни, които се съхраняват на отделни сървъри. В бекъпа се включват файлове, необходими за обслужването на стандартен уеб сайт. Възстановяването на данните от бекъп се извършва от контролния панел на хостинга без ограничение на броя на възстановените бекъпи и без допълнително заплащане.
 
 
 
Затвори
Cloudflare CDN
Cloudflare CDN
CloudFlare ускорява и защитава вашият сайт, тъй като действа като proxy между сървърана и посетителите на сайта. С него можете да защитите сайта си от злонамерени посетители, да намалите трафика и средното време за зареждане.
Затвори
Сертификат Letsencrypt
Сертификат Letsencrypt
Сертификатът се издават от организацията Let’s Encrypt за период от три месеца, като инсталирането му се осъществява чрез инструмент в контролния панел (cPanel). При наличието на SSL сертификат за сайта/домейна и LiteSpeed уеб сървър, можете да се възползвате от HTTP/2 технологията за по-бързо зареждане на вашия сайт.
Опции:
2.40 лв.
2.40 лв.
безплатен
Затвори
IP адрес
IP адрес:
При стартирането на специфични уеб приложения може да се наложи да дадете на услугата собствен IP адрес. Това позволява да се вземат повишени мерки за сигурност на работата с приложението.
3.75 лв.
3.75 лв.
3.75 лв.
Затвори
Премиум антиспам от SpamExpert
Премиум антиспам от SpamExpert
SpamExperts от Host.bg e професионален антиспам филтър, който предпазва от получаването на имейл съобщения със СПАМ, вируси и зловреден софтуер. Благодарение на своята самоусъвършенстващa се технология разположена на облачни сървъри по целия свят, SpamExperts защитава до 99,98% от получаване на нежелана поща.
Всеки поддомейн, паркиран домейн или адон домейн в акаунта представлява отделен адрес. Адресите от типа 'alias' не се отчитат.
Поръчай своя хостинг план:
Денонощна подръжка на сайта

24 часовата техническа помощ е екип от добре обучени и амбицирани професионалисти, готови да Ви помогнат. При необходимост Вие ще получите информация и помощ:
- на денонощен телефон 0887 88 99 66
- в денонощно обслужваната тикет система, където може да изпратите запитване от www.host.bg или от секция ‘техническа помощ’ от контролния Ви панел. Системните администратори и специалистите от техническа помощ са на разположение 24/7/365, делник, празник, Коледа, Нова Година или Великден.
Безплатни темплейти
Premium WordPress ви предоставя:

Ултимативна тема за WordPress с модулен, уеб дизайнер визуален дизайн редактор, подходящ за всякакъв вид сайтове, независимо дали става дума за лендинг страница или за сложен информационен сайт.
Extra темплейт, подходящ за вашето уеб списание или информационен портал, благодарение на разширения си редактор на категории.
Всички теми са напълно responsive и имат многобройни опции за настройка изгледа за различни резолюции и мобилни устройства
Премиум плъгини
 • Дизайнер на теми
 • Кеш WP Rocket
 • Защита Akismet
 • Контакти 'Contact form 7'
 • Галерия NetGen
 • Google XML Sitemaps
 • Социални бутони Monarch
 • Управление на акаунти ManagedWP
 • SEO оптимизация 'All in One'
 • Многоезичност WPML
 • Мейлинг Mailchimp
 • Google Analytics
 • Управление на сайтове Multisite