Виртуални сървъри (KVM VPS) | Host.bg
 
*HOST (*4678)
денонощно
 
 
Детайли

Поръчай своя Hybrid VPS

ПЕРСОНАЛЕН
Hybrid сървър

Поръчай

ПРЕМИУМ
Hybrid сървър

Поръчай

БИЗНЕС
Hybrid сървър

Поръчай

УЕБ ПРО
Hybrid сървър

Поръчай

Hybrid VPS сървъри от host.bg

Hybrid/Semi Dedicated VPS сървър предлага гарантирана бързина за всеки сайт, чрез високопроизводителни SSD дискове и Memcached оптимизация. Сигурността на клиентската информация се обслужва от система за бекъп мениджмънт (R1soft), даваща възможност за управление и възстановяване на 30 дневни архивни копия в рамките на минута. Освен удобствата на стандартната инсталация, виртуалният сървър предлага управление чрез cPanel контролен панел и денонощна системна поддръжка. Hybrid VPS е с невероятно съотношение цена-качество и най-подходящото хостинг решение за клиенти без познания по системна администрация.

Цена
Hybrid Персонален
Hybrid Премиум
Hybrid Бизнес
Hybrid Уеб Про
55.50 лв.
79.50 лв.
117.50 лв.
155.50 лв.
Затвори
Начална такса лева лева лева
Месечна такса за услугата:
Месечните такси за нашите услуги са крайни, с включено ДДС. Не се начисляват допълнителни или скрити такси. При заплащане за по-дълъг период цената е с отстъпка.
Виж начини на плащане  
0.00 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
0.00 лв.
Затвори
Начална такса лева лева лева
Начална такса:
VPS плановете на Host.bg са без начална такса. Стандартната инсталация включва една от посочените по-долу операционни системи и конфигурация по избор от изброения софтуер. При необходимост от допълнителен софтуер или настройки, моля свържете се с Техническата поддръжка на Host.bg.
Виж начини на плащане  
 
 
 
 

При заплащане за 6 мес.

5% ( 52.75 лв.) 5% ( 75.55 лв.) 5% ( 111.65 лв.) 5% ( 147.75 лв.)

При заплащане за 12 мес.

7.5% ( 51.35 лв.) 7.5% ( 73.55 лв.) 7.5% ( 108.70 лв.) 7.5% ( 143.85 лв.)

При заплащане за 24 мес.

10% ( 49.95 лв.) 10% ( 71.55 лв.) 10% ( 105.75 лв.) 10% ( 139.95 лв.)
Основни параметри
2 vCores
3 vCores
6 vCores
8 vCores
Затвори
Начална такса
Процесор:
VPS сървърите работят с Intel Xeon процесори с честота до 3.5 GHz. Виртуалните ядра не са лимитирани и могат да използват целия ресурс на физическите ядра. 
Затвори
Начална такса
Гарантирана памет:
Сървърите ни са окомплектовани с до 192 GB DDR4 2133 MT/s ECC Registered. На всеки физически сървър се поддържа 30% минимален обем резервна памет, която служи да посрещне желанията на нашите клиенти за повишени временни натоварвания.
50 GB
75 GB
100 GB
135 GB 
Затвори
Начална такса
Дисково пространство:
Машините на Host.bg са асемблирани с тествани за надеждност сървърни HDD серии, предназначени за високи натоварвания. Дисковете работят в RAID-10 масив, който предлага максимално добро съчетание на надеждност и производителност. На всеки физически сървър се поддържа 30% резервно място, което може да посрещне желанията на нашите клиенти за увеличение на параметрите.    
Неограничен
Неограничен
Неограничен
Неограничен
Затвори
Начална такса
Месечен трафик:
Трафикът се отчита на месечна база. При моментно надвишаване на трафика, Host.bg не лимитира услугата. 
Неограничен
Неограничен
Неограничен
Неограничен
Затвори
MySQL 5 на SSD
MySQL 5 на SSD :
MySQL e най-широко използваната база данни в уеб, с която работят популярни уеб приложения, като Joomla, WordPress, phpBB, Drupal и др. Нейната гъвкавост и мощност и позволяват да намери приложение в комплексни услуги като Wikipedia и Facebook. MySQL представлява RDBMS (Relational Database Management Systems) с отворен код. Host.bg поддържа MySQL версия 5.6. 
Неограничен
Неограничен
Неограничен
Неограничен
Затвори
Пощенски кутии
Брой кутии:
Броят на електронните пощенски кутии, които всеки клиент може да създаде, е неограничен. Заеманото от пощенските кутии място не може да надвишава дисковото пространство, което хостинг планът предоставя. 
Неограничен
Неограничен
Неограничен
Неограничен
Затвори
Брой сайтове
Брой сайтове
За разлика от плановете на споделен хостинг, в които броят на допълнителните сайтове, които могат да се пуснат на един хостинг е лимитиран, тук потребителят сам определя колко сайта да хостне в съответствие с тяхната натовареност и ресурсите, които планът предлага. 
50 Mbps / 2 Mbps
75 Mbps / 2 Mbps
100 Mbps / 2 Mbps
150 Mbps / 2 Mbps
Затвори
Начална такса
български
междунар.
Свързаност:
Мрежата на Host.bg има многократно резервирана свързаност към Интернет през всички големи Интернет доставчици в България и международни трасета. Host.bg е подсигурява мрежата си през две независими точки. При отпадането на която и да е от тях трафикът автоматично преминава през другата. Тестовете показват, че в такива случаи връзката се възстановява за по-малко от 10 секунди.   
Безплатен
Безплатен
Безплатен
Безплатен
Затвори
Собствен IP адрес
Собствен IP адрес :
С всеки Хибриден VPS план получавате безплатен IP адрес. При необходимост от допълнителни IP адреси моля свържете се с техническата ни поддръжка 
 
 
 
 
Затвори
PHP 7
PHP 7 :
Hypertext Preprocessor (PHP) е един от най-широко използваните програмни езици за създаване на динамични интернет страници. PHP е сървърно-базиран скрипт език, използван за създаване на динамични уеб страници и благодарение на интеграцията му в HTML изходния код е предпочитан от уеб разработчиците.

Поддържани версии: 5.1.6 / 5.2.17 / 5.3.29 / 5.4.41 / 5.5.25 / 5.6.9 / 7.0  
Затвори
Ежедневен бекъп
Ежедневен бекъп :
Host.bg предоставя бекъп на напълно независим от виртуалната машина сторидж. Заедно с посоченото в опцията бекъп дисково пространство Host.bg осигурява инструмент за изпълнение на ежедневни бекъпи на файловете и MySQL база данни. По подразбиране инструментът създава бекъпи ежедневно и пази копия от последните 7 дни. 
Затвори
Бекъп мениджмънт
Бекъп мениджмънт :
R1Soft система:
Системата създава и възстановява архивните копия, обслужва управлението на до 30 архивни копия за всеки клиентски уебсайт и предоставя опция за избор на отделни файлове или директории, които при необходимост ще бъдат възстановени в рамките на минути.  
Управление
Затвори
cPanel контролен панел
cPanel контролен панел :
Уеб-базиран контролен панел, за управление и администрация на хостинга.
Уеб сървър
 
 
 
 
Затвори
Apache 2
Apache 2 :
Apache е най-широко използваният уеб сървърен софтуер. Разработен и поддържан от Apache Foundation Software като софтуер с отворен код, уеб сървъра Apache е бърз, надежден и сигурен. Той може да бъде силно персонализиран и да отговаря на нуждите на много различни среди с помощта на допълнителни разширения и модули.
Допълнителни параметри
Затвори
Мониторинг на хардуера
Мониторинг на хардуера :
Host.bg изпълнява 24/7 прецизен мониторинг на техническото състояние на всички параметри на сървърите и превантивно взема мерки за безотказна работа на оборудването.
Затвори
Денонощна поддръжка
Денонощна поддръжка :
Системната поддръжка обхваща базови операции по поддръжка на хостинга, като установяване и изпълнение на системни операции при претоварване или изчерпване на ресурс, установяване и вземане на подходящи мерки при атака, препоръки за оптимизиране на системата и др.
Затвори
Системна администрация
Системна администрация :
Системната поддръжка обхваща базови операции по поддръжка на хостинга, като установяване и изпълнение на системни операции при претоварване или изчерпване на ресурс, установяване и вземане на подходящи мерки при атака, препоръки за оптимизиране на системата и др.
Затвори
Начална такса
0 лв.
ИНСТАЛИРАЙ
Конфигуриране на уеб сървър :
Стандартната инсталация на операционна система е без начална такса.
Безплатно
Затвори
Миграция на сайт
Миграция на сайт :
Host.bg оказва пълно техническо съдействие при преместването на виртуален сървър от друг физически сървър или доставчик.
Затвори
Трансфер на DNS зона
Трансфер на DNS зона :
Пълно техническо съдействие за миграцията:
Изпълнява се от техническата поддръжка на Host.bg безплатно.
Затвори
Лесна промяна на плана
Лесна промяна на плана :
Лесно преминаване към по-висок план:
 
 
 
 
Затвори
Начална такса
RAID 10:
VPS сървърите работят с дискове, организирани в RAID-10 масив, който предлага максимално добро съчетание на надеждност и производителност.
Затвори
Независимост от др. клиенти
Независимост от др. клиенти :
Виртуалните сървъри предлагат много по-висока независиммост на една инсталация от натоварването на другите VPS-и на същия физически сървър в сравнение със споделения хостинг. Въпреки това има ситуации в които е възможна частична зависимост. Тя се определя от платформата за виртуализация.
30 дни гаранция за абонамента
Възстановяване на парите:

В Host.bg може да направите абонамент за хостинг услуги с продължителност 1 м., 3 м., 6 м., 1 година или по-дълъг период.

Независимо с каква продължителност е абонаментът, ако услугите на Host.bg не покриват Вашите изисквания и желаете да се откажете да ги ползвате до 30 дни, изплатената сума ще бъде възстановена на 100% без таксите за електронния превод.
Защо Host.bg?

С Hybrid VPS план от Host.bg получавате:


  • Удобствата на споделен хостин, съчетани с производителността на виртуален сървър
  • Максимално улеснение при ъпгрейд на хостинга от Споделен план към VPS
  • Висока икономичност на абонаментите планове - добро отношение на ресурсна мощност към цена и възможност за ъпгрейд до по-висок план без преустановяване на услугата
  • Безплатен контролен панел за управление - cPanel
  • SSD ускорение на базата данни