Виртуални сървъри (Xen VPS) | Host.bg
 
*HOST (*4678)
денонощно
 
 
Детайли

Поръчай своя VPS:

SSD
servers

Поръчай

VPS
servers

Поръчай

Hybrid
servers

Поръчай

Managed
servers

Поръчай

Характеристики
Затвори
Икономичност
Икономичност :
Определя се като цена за единица хостинг ресурс, разбиран като сумарна стойност на параметрите, които определят производителността на виртуалния сървър. В тези параметри най-висока тежест имат броят на процесорните ядра, паметта, дисковото пространство и скоростта на операциите за четене и запис. 
Затвори
Пълна софтуерна независимост
Пълна софтуерна независимост :
На виртуални сървъри с KVM виртуализация имате възможност да инсталирате операционна система по избор, без ограничение, включително Windows версии. На виртуални сървъри с OpenVZ виртуализация можете да ползвате Linux дистрибуции. На управляемите платформи операционната система е CentOS. 
Затвори
Независимост от други клиенти
Независимост от други клиенти :
Виртуалните сървъри предлагат много по-висока независиммост на една инсталация от натоварването на другите VPS-и на същия физически сървър в сравнение със споделения хостинг. Въпреки това има ситуации в които е възможна частична зависимост. Тя се определя от платформата за виртуализация. 
Затвори
Хардуерно увеличена скорост на четене и писане
Хардуерно увеличена скорост на четене и писане :
Използването на SSD дискова увеличава бързодейсвието на операциите за четене и запис от дисковете неколкократно. SSD виртуалните сървъри оперират изцяло върху SSD дискове, а хобридните и управляемите VPS-и използвт SSD пространство за базата данни. 
Затвори
Софтуерно ускорение (Litespeed уеб сървър)
Софтуерно ускорение (Litespeed уеб сървър) :
LiteSpeed :
LiteSpeed e високо производителен уеб сървър, заменящ стандартния Apache сървър за допълнително увеличаване на бързодействието и оптимизиране на RAM потреблението. LiteSpeed Web Server поддържа последната версия HTTP/2 протокол, който допълнително ще оптимизира скоростта, с която зарежда вашия сайт 
Затвори
Хостинг мениджмънт (cPanel)
Хостинг мениджмънт (cPanel) :
Уеб-базиран контролен панел, за управление и администрация на хостинга. 
Затвори
Автоматични софтуерни ъпдейти
Автоматични софтуерни ъпдейти :
При използване на хибриден VPS автоматичните ъпдейти са активирани по подразбиране. За останалите услуги те могат да бъдат пускани или планирани периодично по желание на клиента. В тези случаи клиентът е необходимо да проследява за правилното и успешно изпълнение на ъпдейтите. 
Затвори
Автоматични софтуерни ъпдейти
Пускане и настройка на мониторинг :
Мониторинг услугата следи стойностите на параметрите с най-висока тежест за производителността на виртуалната машина. При избор на виртуален сървър без управление, това е допълнителна услуга. 
Затвори
Ежедневен бекъп
Ежедневен бекъп :
По заявка на клиента Host.bg предоставя бекъп на напълно независим от виртуалната машина сторидж. Заедно с посоченото в опцията бекъп дисково пространство Host.bg осигурява инструмент за изпълнение на ежедневни бекъпи на файловете и MySQL база данни. По подразбиране инструментът създава бекъпи ежедневно и пази копия от последните 7 дни.
За управляемите услуги - Хибриден и Управляен (Managed) VPS, бекъпът е включен в цената. 
Затвори
Бекъп мениджмънт
Бекъп мениджмънт :
R1Soft система:
Системата създава и възстановява архивните копия, обслужва управлението на до 30 архивни копия за всеки клиентски уебсайт и предоставя опция за избор на отделни файлове или директории, които при необходимост ще бъдат възстановени в рамките на минути. 
30 дни гаранция за абонамента
Възстановяване на парите:

В Host.bg може да направите абонамент за хостинг услуги с продължителност 1 м., 3 м., 6 м., 1 година или по-дълъг период.

Независимо с каква продължителност е абонаментът, ако услугите на Host.bg не покриват Вашите изисквания и желаете да се откажете да ги ползвате до 30 дни, изплатената сума ще бъде възстановена на 100% без таксите за електронния превод.
Защо Host.bg?

С VPS плановете от Host.bg получавате:


  • Пълна независимост на инсталацията от платформата и останалите клиенти
  • Колокация в напълно независим дейта център (Tier 3) със самостоятелно захранване и многократно резервирана свързаност

  • Хипер скорост на достъп до данните

  • Мониторинг на всички параметри на VPS-а