Това е статистика за основните хостинг параметри на вашия хостинг акаунт. Може да я видите като влезете през https://admin.host.bg в контролния си панел, в лявата част на страницата.

В блока на статистика Ресурси се намира следната информация:

1. Използвано в момента дисково пространство, т.е. каква е сборната големина на вашите качените файлове. Самото дисково пространство е с различна големина в зависимост от хостинг пакета, който ползвате. Можете да закупите допълнително дисково пространство на цена 1Gb за 9,97 лв/месец

2. Изразходван до момента трафик – това е общото входящо и изходящо количество информация в гигабайти към вашия web сайт за текущия месец.

В случай, че сте надхвърлили позволения трафик сайта ви няма да бъде спрян и ще продължи да работи. Ще получите уведомление за надвишен трафик, който се заплаща по 1,5 лева за гигабайт на месец и трябва да бъде платен през следващия календарен месец. Ако очаквате, че сайта ви ще продължи да надхвърля позволения ви трафик е препоръчително да преминете на по-горен хостинг план, за което не дължите допълнителни такси. Необходимо е само да доплатите разликата между двата хостинг плана.

Статистиката за Трафик обхваща и трафика към под-домейни.

3. Брой на създадените към домейна ви под-домейни, т.е. броя на адресите от типа subdomain.domain.com

4. Брой на използваните в момента MySql бази данни. Всеки от хостинг пакетите има определен брой бази данни. Можете да закупите и допълнителни бази данни на цена от 3 лв./месец за 1 MySQL база данни.

5. Броят на електронните пощенски кутии, които всеки клиент може да създаде, е неограничен. Заеманото от пощенските кутии място не може да надвишава дисковото пространство, което хостинг планът предоставя.

6. Брой на създадените FTP потребителски акаунти. За всеки от хостинг пакетите броят им е различен.

7. Брой на паркираните домейни, т.е. броя домейни, които са насочени към вашият основен домейн.

Статистиката се актуализира на всеки 2 часа.