Да, можете да направите няколко акаунта за достъп до дадена Защитена директория, с различни потребители и пароли.

Можете да сменяте зададената парола на даден потребител като кликнете върху връзката „редактиране“, да премахнете защитата на директорията с бутона „изтриване“ или да добавите нов потребител с достъп до същата директория.