*HOST (*4678)
денонощно
 
 
Мнения на наши клиенти
 
Формат БГ От основаването на нашата фирма започнахме да работим с ХОСТ.БГ като партньор за първите ни интернет проекти. Още в началото се убедихме, че не е нужно да търсим друг доставчик на хостинг услуги – обслужването беше бързо, качеството – неизменно високо като стандарт, персоналът от различните смени показа споеност и взаимозаменяемост – винаги намирахме бърз отговор и бързо решение на разнообразните изисквания от наши клиенти – голяма част от тях – не от България – за които доверието в сигурността и бързината на реакция е основен приоритет.
Поддръжката на сайтовете, които хостваме при Вас, се оказа приятна и лесна задача, затова хостваме всички наши проекти при вас и се надяваме да продължим още дълго нашето партньорство!
Формат БГ създава, реализира и поддържа цялостни маркетингови и информационни кампании, както и отделни рекламни елементи.
format.bg
ButikTravel Поверихме на Host.bg управлението на нашите домейни и поддръжката на сървърите ни. По време на дългогодишното ни сътрудничество, Host.bg доказаха високо качество на предлаганите от тях услуги и професионално отношение. Факта, че изцяло може да разчитаме на тяхната 24 часова подкрепа, компетентно мнение и поддръжка на сървърите ни е незаменим плюс в нашето сътрудничество.
Бутик Травел е специализиран туристически консултант за предлаганите от фирмата услуги - почивки, хотелски резервации и екскурзии на територията на Република България и чужбина.
butiktravel.eu
 
Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън Като водеща уеб агенция за нас в Ей Би Си Дизайн енд Комюникейшън е важно сървърите, на които поместваме сайтовете на нашите клиенти да са надеждни, с висока видимост и добра защита, качествено обслужване и бърза реакция. Ето защо залагаме именно на професионални хостинг решения. Партньорството ни с Хост.бг е от години и сме удовлетворени от него.
ABC Design&Communication е една от водещите български уеб агенции. Работи в областта на онлайн услугите от 1998 г.
abcbg.com
Стеник Груп ООД За първи път ползвахме хостинг услугите на Host.bg през 2004 г., когато създадохме СТЕНИК.
С разрастването на фирмата, уеб дизайн проектите и работата ни, се увеличаваха нуждите на нашите клиенти и отговорностите, които поемахме. През тези години Host.bg вървяха в същата правилна посока по стълбата на успеха и в тяхно лице ние откривахме надежден и коректен партньор за хостване на изработените от нас уеб сайтове.
Най-горещо препоръчваме услугите на компанията и благодарим за отзивчивостта на техния технически и търговски екип.
инж. Стефан Чорбанов MBA Основател и съ-собственик Стеник Груп ООД .
stenikgroup.com
 
Фасткомс ЕООД Имаме партньорски отношения с ХостБГ от около 5 години. Потърсихме техните услуги след неколкократно разочарование от услугите на други хостинг компании и първоначално не очаквахме много по-различен начин на обслужване от останалите. С течение на времето постоянно се убеждаваме във високото качество на предлаганите услуги, съпоставено към добрите ценови параметри. Някои от най-големите им преимущества са доброто отношение към партньорите си, качествената денонощна техническа поддръжка, бързото откриване и решаване на проблемите. Въпреки голямото разнообразие от нови хостинг компании и примамливите финансови предложения в този динамично развиващ се сектор, ние продължаваме да предлагаме и препоръчваме на партньорите си, услугите на ХостБГ.
Фасткомс ЕООД предлага за своите клиенти услуги в областта на комуникациите, компютърните програми и уеб дизайна.
fastcoms.net
И Джей Ар ГрупРадваме се, че работим с професионалисти!
И Джей Ар Груп е водеща фирма за креативност и уеб представяне.
ejrgroup.eu