Други услуги

SEO Старт Пакет
Включва SEO Одит, регистрация в търсачки и създаване на Google Sitemap.
За всяка успешна SEO кампания е задължително да стартирате със SEO одит на вашия уебсайт. Google Sitemap е фундаментален елемент от вашия сайт и оптимизацията му за търсещите машини (SEO). Google Sitemap, или XML Sitemap (карта на сайта), съдържа списък на всички адреси от вашия сайт (URL), които съществуват. Това помага на търсачките като Google, Bing, Yahoo и др. да индексират цялото съдържание на сайта ви.
69.00 лв.
Създаване на профил в Google My Business
Вашият бизнес профил в Google ще съдържа най-важните данни за: вашата дейност, начини за осъществяване на контакт, работно време, предлагани стоки и услуги, интерактивна карта за местонахождението на вашия бизнес, снимки, видео презентации, отзиви на ваши клиенти и друга допълнителна информация, която желаете да включите. Търсачката показва бизнес профилите, заедно с карта на местонахождението винаги на първа страница в началото на списъка, превръщайки профилите на бизнес обектите в своеобразен акцент.
120.00 лв.
*Посочените цени важат само за клиенти с активна хостинг услуга
Затвори

Този сайт използва бисквитки, тъй като те са важни за работата му. За повече информация и настройки, моля посетете нашата Политика за използване на бисквитки.